bild

Om företaget

Historik

Br. Perssons Rör är ett företag med erfarenhet av VVS-branschen sedan 1932. Det som ursprungligen var ett renodlat rörföretag med rötterna i Gullspång, har med åren utvecklats till att även erbjuda tjänster inom till exempel byggservice och byggvaruförsäljning och är etablerat på flera orter. Våra kunder återfinns bland privatpersoner, företag såväl som offentliga verksamheter.

Lokaliseringsorter

Företagets kontor ligger beläget i Gullspång tillsammans med vårt huvudlager som gott och väl kan mäta sig med de flesta grossisters lokala lager. Vi har dessutom lager i Mariestad och Lyrestad (Mariestads kommun), Rudskoga (Kristinehamns kommun) och äger sedan år 2000 Moholms Rör. Vårt byggvaruhus Träbiten finner du i Skagersvik (Gullspångs kommun). Vi består av drygt 40 medarbetare med ett 30-tal fordon till vår hjälp.

Tjänster

Vi hjälper till med allt från att se över energilösningen i ditt hem, installation av din nya värmepump, renovering av ditt badrum, installation av pump och vattenrening, avloppsanläggningar, service av ditt värmesystem, samt även mindre arbeten som när du till exempel har fått stopp i avloppet. Företaget har svetslicenser och utför mycket arbete på omkringliggande industrier. Vi har även mekaniker som kan hjälpa till med det mesta. Våra snickare på Br. Perssons byggservice har gedigen kunskap och tar hand om din badrumsrenovering eller försäkringsskada.

Medlem i Comfort-kedjan

Vi är medlem i Sveriges största VVS-installationskedja Comfort. Det innebär att vi är återförsäljare och leverantörer av branschens bästa och största varumärken, samt att företaget arbetar efter det gemensamma ledningssystemet CLS 2005. Ledningssystemet är utvecklat specifikt för Comfort-kedjan och anpassat för de speciella krav som gäller inom VVS-branschen. Systemet bygger på de senaste internationella kvalitets- och miljöstandarderna ISO 9001 och ISO 14001.

Auktoriserad VVS-installatör

Br. Perssons Rör är även auktoriserade enligt branschreglerna Säker Vatten vilket är ett vanligt krav från försäkringsbolag, kommuner och större beställare.

Ekonomi

Företaget har en stabil ekonomi och har tilldelats ratingen trippel-A av Soliditets kreditratingsystem varje år sedan 1994.