Värmepumpar

Dagens värmepumpar är så effektiva att uppvärmningskostnaden för en fastighet ofta kan minskas rejält, men det kan även finnas andra fördelar. Några exempel är värmepumpar som går att ställa om för kylning under varma sommardygn, eller värmepumpar som håller +8 ºC underhållsvärme i sommarstugan under vintern istället för elradiatorer.

Begreppet värmepumpar innefattar många olika varianter. Bland annat berg-, mark-, luft/vatten, luft/luftvärmepump eller sjövärme. Br. Perssons Rör hjälper dig att välja den bästa lösningen och den mest ekonomiska värmepumpen för just din fastighet och/eller sommarstuga.

Vi är återförsäljare för Daikin, Thermia och Sverigepumpen (Panasonic & LG), samt servicestation för NIBE värmepumpar. Företaget har kompetens grundad på mångårig erfarenhet. Vi har tillhört de 20 största Thermia-återförsäljarna i över 20 år och vi är dessutom medlemmar i värmepumpsföreningen SVEP och är ackrediterade av SWEDAC. Vårt kontor är beläget i Gullspång men vi levererar och installerar pumpar i Kristinehamn, Karlskoga och Mariestad med omnejd.

Vi inser vikten av service om något oförutsett skulle inträffa med din värmepump. Därför har Br. Perssons Rör välutbildad och erfaren servicepersonal som kan stå till tjänst.